Gratis bij uw collectie

Accessoires - Geld van de Wereld - World Money Collectie

Accessoires bij uw Geld van de Wereld muntsets

Per levering ontvangt u een prachtige set met een buitenlandse munteenheid. Deze munten zijn speciaal voor verzamelaars geslagen en zijn in de kwaliteit ‘Uncirculated’. Dat betekent dat de munten nog nooit in circulatie zijn geweest, wat de kwaliteit verhoogt. Hoeveel munten u per levering ontvangt verschilt per set. Sommige landen gebruiken bijvoorbeeld maar vijf verschillende munten terwijl er in andere landen wel acht verschillende munten bestaan.

Bijzondere sets met een luxe verzamelverpakking

Elke muntset is verpakt in een luxe blisterverpakking die speciaal is ontwikkeld voor de collectie. Deze verpakking zorgt ervoor dat de munten niet kunnen beschadigen en dat uw collectie in optimale conditie blijft. Bovendien bevat de verpakking ook alle numismatische specificaties en beknopte informatie over het land waar de set vandaan komt.

Inclusief hoogwaardig verzamelsysteem en Certificaat van Echtheid

Bij uw collectie ontvangt u tevens een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Met dit systeem kunt u uw World Money sets handig, representatief en veilig opbergen. Het systeem bestaat onder meer uit een hoogwaardige map waarin u de sets kunt bewaren. Gedurende de tijd dat u ingetekend bent op de collectie, ontvangt u periodiek een nieuwe map.

Vaak zijn de sets met buitenlandse munten in Uncirculated-kwaliteit zeer schaars. Daardoor zijn er ook slechts 50.000 complete World Money Collecties wereldwijd. Indien u zich intekent op de collectie, ontvangt u het officiële Certificaat van Eigendom. Dit certificaat garandeert u dat u één van deze collecties compleet kunt verzamelen.

Wilt u 1 van de 50.000 collecties bemachtigen? Klik dan hier om naar uw kennismakingsaanbieding te gaan.

Neem contact op

Postbus 30339
1303 AH Almere
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte