Reserveer uw kennismakingszending

Officiële World Money Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending van de officiële World Money Collectie. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Ik bespaar daardoor 50% op de eerste set met buitenlandse munten. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële buitenlandse muntsets aangeboden.

Bij uw collectie ontvangt u tevens een op naam gesteld Eigendomscertificaat en een hoogwaardig verzamelsysteem. U ontvangt deze accessoires geheel gratis. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: World Money (Geld van de Wereld)
Uitgifte: Filipijnse Peso
Kwaliteit: Uncirculated
Beperkt tot: Slechts 50.000 collecties wereldwijd
Aanbieding: € 9,95 (later € 19,90)