Reserveer uw kennismakingszending

Officiële World Money Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending van de officiële World Money Collectie. Met mijn kortingscode ontvang ik deze complete muntset in de hoogwaardige verzamelverpakking voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts €  (later € ). Ik bespaar daardoor maar liefst 50% op mijn eerste set met buitenlandse munten. Ik ontvang mijn zending(en) altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ja, graag meld ik mij vrijblijvend aan om gratis aanbiedingen en interessant nieuws te ontvangen per e-mail. Ik kan mij op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrief.  
Specificaties
Collectie: World Money (Geld van de Wereld)
Uitgifte: Argentinië
Kwaliteit: Uncirculated
Beperkt tot: Slechts 50.000 collecties wereldwijd
Kennismakings-korting: Nu €  (later € 
Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Neem contact op

Postbus 30339
1303 AH Almere
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte