Verzamel eenvoudig munten van over de hele wereld

Geld van de Wereld - World Money Collectie

Ontvang de mooiste munten ter wereld

Vandaag de dag zijn er wereldwijd meer dan honderdvijftig verschillende munteenheden in gebruik. Het verzamelen van de verschillende munteenheden is iets wat altijd al populair is geweest onder een grote groep verzamelaars. Zowel in Nederland, maar zeker ook in andere landen. Helaas zijn de interessantste munteenheden soms erg lastig te verkrijgen zonder daadwerkelijk naar een land toe te gaan.

Daarom biedt de World Money Collectie dé uitkomst. Met deze collectie verzamelt u op eenvoudige wijze de mooiste munten van landen over de hele wereld. Bovendien ontvangt u een hoogwaardig verzamelsysteem. Dat maakt de World Money Collectie extra bijzonder!

Een van de populairste muntencollecties

Niet voor niets is de officiële World Money Collectie één van de populairste muntencollecties. Dit heeft mede te maken met het feit dat deze collectie een breed publiek aanspreekt. Voor de wereldreiziger kan het een mooi aandenken zijn aan een gemaakte reis.

Echter is de collectie ook zeer mooi voor de minder bedreven wereldreiziger. Dankzij de collectie kan men namelijk heel eenvoudig munten verzamelen van landen als China, Indonesië en de Bahama's! Daarbij blijft het erg interessant om de verschillen te zien tussen de gebruikte munten over de hele wereld. Zo kunnen buurlanden de meeste uiteenlopende munten hebben. Soms zitten er juist ook interessante, onopvallende en toevallige overeenkomsten tussen munten van verafgelegen continenten. Ook daardoor is de World Money Collectie zo gewild.

Wat krijgt u met de World Money Collectie?

U ontvangt per levering een set de munteenheid van een bepaald land. De munten zijn verpakt in een luxe blister. Hoeveel munten een set bevat, dat verschilt per land. Soms bevat een muntset maar liefst acht munten! Reserveer daarom snel uw kennismakingszending en begin voordelig met het verzamelen van de meest interessante munten over de hele wereld.

Neem contact op

Postbus 30339
1303 AH Almere
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte